krajský přebor 2012/13

1

1. FC Valašský

66
2

Kunovice

56
3

SK Spartak Hulín

54
5

Brumov

48
4

SK Baťov 1930

48
6

Vlachovice

48
7

Vsetín

41
8

Luhačovice

35
9

Návojná

34
10

Uherský Brod

30
11

Dolní Němčí

25
12

Napajedla

15
13

Bystřice p. H.

13
14

Paseky Zlín

13

 


Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Dorost >> Zápasy >> SK Spartak Hulín – TJ Dolní Němčí 4:2 ročník 2012/2013

SK Spartak Hulín – TJ Dolní Němčí 4:2

30.3.2013 | 15:05:48 - AKTUALIZOVÁNO: 2 kola 6 bodů, takovou bilanci mají svěřenci Michala Dundy na počátku svého jarního zápolení. Tentokrát do Hulína přijeli chlapci předposledního celku z Dolního Němčí. Pro sestavu Spartaku se objevilo pozitivum v tom, že se k zápasovému startu postavil do druhé půle už i tahoun Standa Mrhálek.

Rozdíl postavení v tabulce byl po celý čas zápasu jednoznačně patrný. Domácí hráči si ale dlouho s obranou hostů vůbec nevěděli rady, anebo jim v cestě ke skórování něco chybělo.

V 7. minutě Andýsek našel Dutkeviče, jeho centr stihl ještě na hrací ploše Karamon, ale dokázal zakončit už jenom z úhlu mimo branku.

O 5 minut později si to „Mates“ Karamon se střelou vynahradil. Müllerova přihrávka přes teč Andrýska minula paty obránce Němčí přímo ke Karamonovi, který střelou na vzdálenější tyč propálil brankáře Valka 1:0.

Domácí ovládali hřiště, ale hosté se dostali před branku Spartaku v 15. minutě a protáhli Chytila. Naopak gólman Valko sahal na míč ve 24. minutě po rohu, když vytahoval nad břevno finální Jarmerovu střelu. Bez úspěchu zůstal i další dobře Dutkevičem kopnutý roh v 27. minutě.

To, že Spartakovci nedokázali přidat druhou branku, se domácím vymstilo v 33. minutě. Ojedinělou akci po Vymětalově minele dotáhl do úspěšného konce Stojaspal a bylo srovnáno 1:1.

Do konce poločasu se pak Spartak k Valkovi nedostal na dostřel a všechny střely, které trochu měly parametry, končily bez úspěchu. Jarmer (35.), Müller (40.) ani Karamon(42.) tak skóre nezměnily.

Do druhého poločasu vstoupil Spartak aktivně a branka visela navlásku.

Nejprve v 47. minutě hlavičku domácích brankář vytáhl na roh. V 50. minutě zase pěknou kombinaci zakončil Andrýsek střelou do břevna. V 53. a 54. minutě se neprosadil Jarmer, střely putovaly vedle. Erik Müller byl zase v 57. minutě příliš krátký na centr Dutkeviče a v 58. minutě neuspěl se svou střelou ani Karamon.

V 65. minutě se ale na domácí usmálo štěstí. Mrhálkovu střelu neudržel v rukách brankář Valko, balón mu vypadl, putoval před prázdnou branku, kde jej dorazil Erik Müller a bylo to 2:1.

Přidat třetí branku mohl v 69. minutě Andrýsek, ze šestnáctky ale jeho střela nemělo potřebnou razanci a skončila v náruči brankáře Valka.

Naopak hosté mohli srovnat v 70. minutě, sólový nájezd zlikvidoval Libor Chytil včasným výběhem a zmenšením střeleckého úhlu.

Vzápětí ale udeřilo na druhé straně. V 71. minutě uzdravený špílmachr Mrhálek našel Karamona a jeho střelu zastavila až síť dolnoněmčanské branky 3:1.

Čtvrtá branka na sebe nenechala čekat příliš dlouho. 75. minuta – standardní situace, prosazuje se Mrhálek a je to 4:1.

O osudu zápasu bylo sice rozhodnuto, ale nakonec jen zdánlivě. 5 minut před koncem hrací doby hosté využili špatný odkop Libora Chytila a pohodlně dopravili míč do branky Stojaspalem na 4:2.

Mohlo být zaděláno na drama, protože prakticky vzápětí hlavičkoval hráč hostí z rohového kopu nad branku! I tak ale času zbývalo málo, a tak vyjma několika slovních přestřelek, za které sudí Panáček rozdělil žluté karty, se nic zvláštního neudálo.

Start do sezóny tak kluci zvládli na výbornou, o mnoho zajímavější match ale sehrají za týden v Rožnově.

Hodnocení trenéra: V dnešním zápase jsem spokojený hlavně s druhým poločasem, protože první poločas někteří borci nepodali 100procentní výkon a přistoupili k zápasu lehkovážně, i proto jsem musel o poločasové přestávce zvýšit hlas! Druhý poločas už byl z naší strany jasně lepší, soupeře jsme drželi na jejich obranné půlce, vytvořili jsme si několik brankových příležitostí a bylo jen otázkou času, kdy se nám podaří strhnout vedení na svoji stranu! Příští týden nás čeká důležité utkání s Rožnovem, ve kterém hrajeme o 6 bodů!

Rozhodčí: Panáček

Spartak: Chytil – Icela, Soukup, Ježák, Vymětal – Vojtko (46. Mrhálek), Jarmer (80. Aljič), Andrýsek, Dutkevič – Karamon (80. Černocký), Müller (74. Miklík).
Dolní Němčí: Valko – Smetana, Kadlček, Stojaspal, Ježek, Podlas, Míšek, Krchňáček, Tinka, Mahdal – Zámečník, střídání: Chmelina

 12. Karamon 65. Müller, 71. Karamon, 75. Mrhálek – 33., 85. Stojaspal

 Dutkevič, Icela – Kadlček, Tinka, Zámečník



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3309x, hodnocen 4x, průměrná známka: 1.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016